Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

fredag 30 januari 2015

Steg två av tre i Skolverkets konferensserie för gymnasielärare och skolledare

Den 4/3 är det dags för del två av Skolverkets konferensserier i tre steg för gymnasielärare och skolledare inom teknik och naturvetenskap här i Norrköping. Inom kort kommer anmälningsformulär och mer information hos Skolverket. Läs mer här!

Passa på att träffa kollegor inom dina ämnen från andra orter, och bli inspirerad och uppdaterad av föreläsarna.

1 kommentar:

  1. Programmet och anmälningslänken finns nu på skolverkets hemsida: http://skolverket.se/kompetens-och-fortbildning/larare/naturvetenskap-och-teknik/konferensserier-gymnasieskolan/konferens-i-norrkoping-for-gymnasielarare-och-skolledare-1.221901

    SvaraRadera