Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

måndag 21 september 2015

The Battery challenge

The Battery Challenge är en tävling för högstadiet och gymnasiet där uppdraget är att skapa en film. Se mer om hur det fungerar i filmen nedan. Liksom i andra liknande kampanjer och tävlingar så måste man ju inte tävla om man inte vill, utan du som lärare kan också ha nytta av materialet i din undervisning. använd det du tycker är bra och det du tror kommer fungera bra med dina elever!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar