Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

tisdag 20 oktober 2015

Så kan man jobba med hävstången, hjulet och det lutande planet.

Är du nyfiken på hur andra jobbar med teknikundervisning? Jag tycker alltid det är intressant och givande att få ta del av vad andra gör. Därför så vill jag länka till ett inlägg i lrbloggen om teknik. Mia Kempe berättar om hur hon på sin skola jobbat med teknik i lågstadiet. Hon kopplar till det centrala innehållet och väver bl.a. in ett filklipp med Hans Persson. Mia Kempes inlägg hittar du här:

Läs och använd de delar som du tycker är bra och blir inspirerad av!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar