Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

söndag 11 oktober 2015

Snart dags för Tekniken i Skolan 2015

Imorgon är det dags för den stora nationella teknikkonferensen "Tekniken i skolan" här i Norrköping. Fler än 25 lärare från Norrköping kommer att delta, och totalt kommer ca 500 lärare och andra som är intresserade av teknikundervisning att vara med. Ska du vara med? Ta gärna några bilder och skriv  några rader och om vad du har varit med om, vad du lyssnat till och vad du kommer ta med dig från konferensen, och dela med dig till andra som läser den här bloggen .

Maila till Charlotta.nordlof@edu.norrkoping.se så lägger jag upp det du skrivit här på bloggen. Hoppas vi ses på konferensen!
#TiS2015

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar