Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

torsdag 28 januari 2016

Är du nöjd med din tekniksal?

Tidningen origo efterlyser åsikter om hur en bra tekniskal ska vara. Kanske vill du dela med dig av dina tankar? Jag vet att det finns bra tekniksalar i Norrköping, och så vet jag att det finns lärare som önskar att de hade en. Jag hittade efterlysningen på Facebook, maila origo@lararforbundet.se om du vill bidra.


Om du vill ha lite tips på hur man kan tänka kring det här med tekniskal så finns det en artikel om ämnet i nyhetsbrevet Tekniken i skolan, läs den gärna: Klassrum - tekniksal

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar