Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

måndag 18 januari 2016

Stipendium att söka


Den ideella föreningen Datasaabs vänner delar ut stipendier till ungdomar inom grundskola och gymnasium med stort intresse och fallenhet inom naturvetenskap och teknik, eller till  personer som gör pedagogiskt berömvärda insatser inom samma områden.

Summan som delas ut i år är 20 000 kr och kan delas upp i flera stipendier. Mer information om hur du söker hittar du i det här dokumentet:  Stipendier våren 2016

Du kan också läsa mer på http://datasaab.se/. Sista dag för ansökan är 27/3. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar