Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

onsdag 18 januari 2017

Dokis vattenledning - programserie för förskolan

Doki och hans vänner ger sig ut på olika äventyr och upptäcker världen och hur saker fungerar. I det här avsnittet vill de ha en vattenkran i sitt klubbhus och tar reda på vad en akvedukt är:
Dokis vattenledning

Serien består av 26 avsnitt och i ett annat avsnitt funderar de på hur man bygger en hög tårta och inspireras av New Yorks byggnader, i ett annat undrar de hur siden tillverkas och i ytterligare ett annat avsnitt på hur en mugg tillverkas.

Hela serien som finns hos ur.se hittar du här: Hela programserien om DokiInga kommentarer:

Skicka en kommentar