Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

onsdag 25 januari 2017

Stipendium att söka

Föreningen Datasaabs vänner delar ut stipendier som du som är tekniklärare i Norrköping inte får missa. Så här skriver de:

"Datasaabs Vänner, DSV, kommer även 2017 dela ut stipendier till studerande ungdomar inom grund- och gymnasieskolan som visar stort intresse och fallenhet inom naturvetenskap, knutet till teknik och IT samt till personer som gör pedagogiskt berömvärda insatser för att öka intresset för utbildning inom ovan nämnda områden.
Vi har avsatt 100 000 kronor som fördelas på stipendier om 20 000 kronor/år och vår femte utdelning kommer att ske i maj 2017."

Mer information finns på följande länkar:
Information till rektorer, lärare och studievägledare
Stipendier våren 2017
Ansökningsblanketten finns att hämta på hemisdan: http://www.datasaab.se/

Det vore roligt om flera av stipendierna hamnar på skolor i Norrköping!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar