Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

torsdag 4 september 2014

Smart! Coolt! Strålande!

"Teknikåttans tema för tävlingsåret 2015 är ”Smart! Coolt! Strålande!”. Det kommer att handla mycket om strålande fenomen och smarta uppfinningar. Som vanligt rör sig frågorna inom ämnesområdena teknik, biologi, fysik, kemi och matematik."


Bild lånad från www.teknikattan.se
Tävlingen drar igång i januari, men redan nu har anmälningen öppnat. Läs mer och anmäl din årskurs åtta här: http://www.teknikattan.se/

Och tänk på att teknikåttan är mer än bara en tävling, det är också ett bra material att använda i din undervisning.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar