Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

tisdag 1 mars 2016

Tekla - teknikfestival för tjejer

Här kommer ett tips för dig som har teknikintresserade barn eller elever:

På Kungliga tekniska högskolan i Stockholm anordnas Tekla, en teknikfestival för tjejer i åldrarna 11-18 år. Deltagandet är helt gratis, och anmälan öppnar idag, 1/3. Festivalen äger rum lördagen den 9/4.

Under en heldag får du testa robotprogrammering, speldesign, proteinrening, 3D-printing och en massa annat i en blandning som passar alla, oavsett hur mycket du kan och vet innan.

Allt du behöver veta och anmälan finns här: www.teklafestival.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar