Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

söndag 9 augusti 2015

Sommarprat

Hoppas sommaren varit avkopplande och skön! Sommaren är ju faktiskt inte slut än, även om läsåret har börjat rulla igång, och förhoppningsvis dröjer sig det fina vädret kvar länge till. Sommarpratarna i P1 är ju också detsamma som sommar för många. Programmet avslutas den 16/8. Jag skulle vilja tipsa dig om att lyssna på Maria Strømme som pratar på tisdag den 11/8. Maria är civilingenjör och professor i nanoteknologi. Jag lyssnade till henne i våras på en konferens som Skolverket anordnade (se blogginlägg här). Hon hade mycket intressant att dela med sig av då när det gäller nanoteknologi i framtiden, så jag törs nästan lova att hennes sommarprogram blir riktigt bra! Läs mer om Maria Strømme och hennes program här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar